https://www.traditionrolex.com/27 https://www.traditionrolex.com/27 Co je brand marketing | kalman.cz

CO JE BRAND MARKETING

A Energy kaszinó marketing terv a sikeres kaszinó működésének egyik legfontosabb eleme. Olyan fogyasztókat kell megcéloznia, akiket érdekel a szerencsejáték és a szórakozás. E közönség vonzása érdekében a kaszinóknak különböző módokat kell kínálniuk arra, hogy a weboldal látogatóit fizető vásárlókká alakítsák át. A kaszinó weboldalát például úgy kell megtervezni, hogy a weboldal látogatóit szállodafoglalássá, hírlevélre vagy hűségprogramra való feliratkozássá, illetve szórakoztatóipari értékesítéssé alakítsa át. Ezen kívül a kaszinó weboldalának rendelkeznie kell egy útbaigazító oldallal és egy hűségprogramra való feliratkozási űrlappal. A kaszinó marketingstratégiáknak az ügyfelek érzelmeire kell hatniuk. Ha például egy vendég megnyer egy kaszinójátékot, nagyobb valószínűséggel tér vissza és játszik újra ugyanabban a játékban. Másrészt, ha egy ügyfélnek negatív élménye van, kevésbé valószínű, hogy újra ellátogat a kaszinóba. Ezért a kaszinóknak el kell érniük, hogy a vendégek megbecsültnek érezzék magukat, és arra kell ösztönözniük őket, hogy pozitív véleményeket hagyjanak, valamint hogy barátaikat és családtagjaikat a kaszinóba ajánlják. Emellett a kaszinóknak új promóciókat és ösztönzőket kell kínálniuk, hogy ösztönözzék az ismételt látogatásokat és ajánlásokat. A kaszinóknak a nem szerencsejátékos közönség marketingjére is összpontosítaniuk kell. Az ezredfordulósok például jövedelmük mintegy 30%-át szerencsejátékra, 70%-át pedig nem szerencsejátékos tevékenységekre költik. Ezért a kaszinóknak célzott marketingstratégiákat kell kidolgozniuk, hogy vonzzák ezeket az ügyfeleket, és kielégítsék az igényeiket. Ezeket az ügyfeleket úgy lehet a legjobban megcélozni, ha a célközönség demográfiai adatait kutatják, és olyan promóciókat választanak, amelyek vonzóak számukra. A közösségi médiaoldalak használata hatékony módja a kaszinó közönségének kutatására. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a kaszinó videós beszámolókat rögzítsen elégedett ügyfelekről.

Brand je slib, který přímo či nepřímo dáváme svým klientům. Na chvíli si představte, že máte svou vlastní pekárnu a s hrdostí nám klientům říkáte – slibujete:

Naše pečivo je vždy čerstvé, nezamražené, ruční výroby bez chemie.“

Je to pravda nebo polopravda? Nebo je to lež? Jaké myšlenky, pocity a obrazy se nám vynoří, když zahlédneme vaše logo? Váš obchod? Web nebo přímo vás? Jsme zklamaní, protože váš chleba nevydržel ani dva dny? Jsme naopak nadšení, protože vydržel pět dní a velmi nám chutnal? Nebo jste pro nás jedni z mnoha, od kterých jsme jen něco koupili? Naše reakce je to, čemu se říká brand.

Pět slibů (brandů). Který je ten váš?

1. Tuctový slib: To, co nám slibujete vy, nám slibují i vaši konkurenti, takže nuda. Máte odvahu to vidět a změnit?

2. Zajímavý, ale: Váš slib nás opravdu zaujal, ale podle nás jste nesplnili to, co jste nám slíbili. Už od vás nekoupíme. Budeme o vás mluvit často a negativně. Jsme na vás naštvaní.

3. Zajímavý a dodržený: Váš slib nás nadchnul a vy jste splnili, co jste nám slíbili. Budeme vám věrní, dokud se neobjeví stejně dobrá, levnější konkurence. Máte naši prozatímní úctu a respekt. Na jak dlouho?

4. Překročený slib: Váš slib nás nadchnul a my jsme získali o něco víc, než jsme čekali. Zůstaneme s vámi, i když se objeví kvalitní, levnější konkurence. Budeme vás chválit a doporučovat. Budeme u vás více utrácet.

5. Nereálný slib: Nevěříme, že dokážete splnit vás super slib, proto vás ignorujeme.

Jak se měří účinnost brand marketingu?

Neměří se primárně čísly. Hodnoty, které nás opravdu zajímají, se v číslech jasně odráží, ale nedají se na rozdíl od direct (přímého) marketingu jednoznačně změřit.

  • Je důvěra veřejnosti a naší cílové skupiny po této naší akci větší než před ní?
  • Budou našim reklamám, článkům, prezentacím či videím i po této kampani věnovat pozornost, nebo nás budou příště ignorovat?
  • Budou o nás po této akci nadšeně mluvit, nebo budou mlčet?
  • Když jim přestaneme posílat emaily, publikovat články nebo příspěvky na sociálních sítích, budou nám sami od sebe psát, že jim chybíme?
  • Jak rychle by za nás našli adekvátní náhradu, kdybychom ukončili svou podnikatelskou činnost?

Brand marketing není pro vás pokud:

Potřebujete okamžitě zvýšit prodej (brand marketing funguje, ale zesílit reputaci, důvěru a nepostradatelnost nelze ze dne na den).

Základem úspěchu je pochopení, že váš klient je jiný než vy.
My, vaši klienti, máme priority, které možná nevidíte. Věříme hodnotám, které vy neuznáváte. Máme problémy, které nám zatím neřešíte.
Tento druh pokory pomohl marketérům vyřešit zdánlivě neřešitelné problémy.

www.kalman.cz

Všechna práva vyhrazena.

© 2024

Design B. Třešnáková.  Vytvořeno v
Tyto webové stránky využívají cookies. Setrváním na těchto webových stránkách souhlasíte s jejich využíváním. Více zjistíte   zde.
https://www.traditionrolex.com/27